Jídelní lístek

 

                      

Předkrm:

   
100g     Pivní salám, cibulka, ocet 25,-
100g Tlačenka, cibulka, ocet 25,-
100g Zavináč 25,-
4ks Topinka s česnekem 20,-
2ks Topinka s vepřovou směsí, sypaná sýrem 48,-
1ks Nakládaný Hermelín 49,-

 

Polévky:  
Franfurtská 18,-
Hovězí vývar s nudličkami 18,-

 

Polední menu: 72,-
Hovězí vývar s nudličkami  
150g Smažené žampiony, brambor, tatarka  

 

Hotová jídla:    
1/4 Pečená kachna, bramborový a houskový knedlík, zelíčko 110,-
150g Vepřový guláš, houskový knedlík 69,-
1ks Vepřový špíz, branbor 72,-
150g Francouské brambory, okurka 69,-
150g Knedlík vepřík, zelík 69,-
150g Restovaná játra, americké brambory, tatarka 85,-

 

Minutky:    
150g Smažený kuřecí řízek, brambor, obloha 95,-
150g Smažený vepřový řízek, brambor, obloha 95,-
120g Smažený sýr, hranolky, tatarka, obloha 90,-
120g Smažený Hermelín, hranolky, tatarka, obloha 90,-
200g Kuřecí steak, zapečený se šunkou a sýrem, hranolky obloha 120,-
200g Vepřové nudličky na chili ve smetanovém sosu, hranolky 120,-
200g Vepřový plátek s Hermelínem, americký brambor, obloha 120,-

 

Dezert:  
2ks Rakvičky se šlehačkou 30,-

         

Poloviční porce jsou účtovány 70% z ceny